5 voordelen van magneetstickers

5 voordelen van magneetstickers

Tegenwoordig zijn er veel manieren om reclame te maken. Zo wordt dit tegenwoordig ook gedaan door middel van stickers. Nu zijn er ook magneet stickers. Deze zijn er in alle kleuren en vormen. Wat jij ook maar in je hoofd hebt om een magneet sticker van te maken. Het kan allemaal. Maar wat kun je allemaal met magneetstickers? En welke voordelen hebben ze? Dat lees je hier!

Zelf ontwerpen

Magneetstickers zijn zo leuk, omdat je ze zelf kunt ontwerpen. Alle creativiteit die jij hebt, kun je op het ontwerp van magneetstickers uiten. Het is mogelijk om een foto af te laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld het logo van je bedrijf erop te laten printen. Sommige mensen hebben hun hele koelkast volhangen met magneten van plaatsen die ze bezocht hebben. Dit is een leuk souvenir, maar het zelf ontwerpen is ook leuk en dit kan dienen voor meerdere handige hulpmiddelen. Het meest gebruikte hulpmiddel is om reclame te maken. Je kunt de magneet stickers op je auto plakken en zo rijdend reclame maken!

Duurzaam

Het nadeel van een normale sticker is het feit dat je hem maar 1 keer op kunt plakken. Dit moet ook in 1 keer goed gaan, anders is de sticker voor altijd scheef of niet mooi opgeplakt. De oplossing hiervoor zijn de Magneetstickers. Magneetstickers kun je makkelijk loshalen en opnieuw op de juiste ondergrond plakken. De stickers zijn zo duurzaam, omdat deze bedrukt worden met solvent inkten. Dit zijn speciale inkten die niet vervagen bij zonlicht en daarom goed geschikt zijn voor de buiten lucht. De stickers zijn UV- en waterbestendig.

Reclame maken

Zoals hierboven al staat, kun je de magneetstickers gebruiken als reclame op bijvoorbeeld je auto. Ook kun je de stickers op vele andere plekken plakken waar er dan ook reclame gemaakt wordt. Een ander goed voorbeeld is het plakken van stickers in de etalage. Mensen die hierlangs lopen, en de sticker zien, slaan onbewust te informatie op in hun hoofd. Vervolgens wordt er een signaal verstuurd naar je hersenen om de informatie die op de sticker staat, op te zoeken.

Stickers worden de laatste tijd al veel gebruikt om reclame te maken, maar raam stickers zijn toch de betere oplossing.

Nog een voordeel aan de magneetstickers is dat er geen luchtbellen onder de stickers komen. Stel je eens voor dat het regent en een normale sticker komt hiermee in aanraking. Dan kan het goed zijn dat er luchtbellen onder komen of sterker nog dat de hele sticker vervaagd. Bij magnetische stickers is dit niet zo en deze blijven altijd goed!

Waar wat je de magneet stickers ook wil hebben, ze zijn allround en je kunt ze overal voor gebruiken! Met deze voordelen van magneetstickers, ben jij toch ook overgehaald?