Andiamo Marche is een platform waar we graag onze mooie beelden, handige tips en verhalen uit de Italiaanse regio Le Marche met je delen. 
 
 
 
michiel.png
Michiel

Hi! Ik ben Michiel, illustrator en animator uit Leeuwarden. 

Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en de sfeer van een stad, dorp of gebied vast te leggen in mijn foto's. 

In het voorjaar van 2016 ben ik voor het eerst naar Le Marche afgereisd en heb ik met veel plezier de charme van de regio en het afwisselende landschap ontdekt en gefotografeerd. Een selectie van de foto's is te bekijken via de Andiamo Marche instagram en natuurlijk in de Citywalks op deze website.

De komende tijd ga ik Andiamo Marche voorzien van illustraties in de sfeer van Le Marche. Ben je benieuwd naar mijn werk als illustrator/animator? Neem dan een kijkje op mijn website

Lisette

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar Le Marche! Ik ben Lisette, flierenfluiter, oprjochte Fries, maar in een vorig leven Italiaanse. Wanneer je me niet achter de espressomachine vindt ben ik vaak op pad, met rugzak op m'n rug, het liefst onder een blauwe hemel.

Voor mij was de eerste ontmoeting met de regio in de zomer van 2014. Toen ik een paar weken op een camping in Monte Vidon Combatte werkte. De eerste vonkjes waren overgesprongen want in 2015 kon ik niets anders dan van die paar weken, “zo lang mogelijk“ maken. En zo sliep ik zo’n 4 maanden in een tent onder de sterrenhemel.

In die maanden probeerde ik zo veel mogelijk op pad te gaan en de tofste plekjes te ontdekken. Ik werd niet alleen heel erg verliefd maar ik kreeg ook veel plezier in fotograferen. En zo ontstond Giuseppe Pablo, een website waarop ik mijn foto's verzamel.

Maar omdat foto's tot de verbeelding spreken en de avonturen soms te leuk zijn om niet te delen, leek het me tof om een platform te creëren waarbij alles samen komt: Andiamo Marche.

 
 

Ontdek Le Marche met onze citywalks